Liittymä uudistuu - räätälöi oma yläpalkkisi!

09.02.2017

FIMX-palvelun liittymä osoitteessa https://m.fimx.fi/ uudistui.Voit tallentaa ja nimetä käyttämiäsi sivuja ja toimintoja suoraan yläpalkkiin sekä oikean yläkulman uuteen Lista -valikkoon.  Näin eniten käyttämäsi toiminnot ovat aina käsilläsi heti sisäänkirjautumisen jälkeen! Uudesta liittymästä pääsee kätevästi niin JULMO, Mobiili, Pro kuin OR liittymiin.

Voit itse päättää mitkä toiminnoistasi näkyvät ensimmäisenä yläpalkissa ja mitkä tulevat Lista -valikosta näkyviin. Käyttämästäsi päätelaitteesta ja näytön leveydestä riippuu, mitkä toiminnoista näkyvät suoraan yläpalkissa ja kuinka moni aukeaa Lista -valikon alle.

Alkutilanteessa yläpalkissa ovat tutut perustoiminnot. Lista -valikon takaa löydät kaksi vihreällä tekstillä olevaa perustoimintoa - "Tallenna tämä sivu" ja "Muokkaa valikkoa".

"Tallenna tämä sivu" -toiminnolla voit tallentaa ja nimetä minkä tahansa mobiilissa avaamasi sivun. Kirjaat esimerkiksi useasti päivässä käyttöpäiväkirjan havaintoja kohteellesi. Aiemmin olet joka kerta hakenut kohteen ja sieltä kyseisen toiminnon. Nyt haet kohteen, avaat sivun ja painat Lista -valikosta "Tallenna tämä sivu". Tämän jälkeen kohteesi havaintojen lisäys on suoraan käytettävissäsi!

"Muokkaa valikkoa" -toiminnolla muokkaat tallentamiesi toimintojen järjestystä yläpalkissa ja listassa. Näin eniten käyttämäsi toiminnot ovat aina ensimmäisenä käytössäsi. Voit myös halutessasi piilottaa yksíttäisiä toimintoja tai nimetä niitä jälkikäteen uusiksi. Muokkauksesta löytyy myös "Palauta oletukset" -painike, joka poistaa kaikki tallentamasi toiminnot ja palauttaa valikkojen asetukset lähtötilanteeseen.

Vasempaan yläkulmaan on lisätty käyttäjän Omakuva -painike, josta aukeavasta valikosta voit muokata omia käyttäjätietojasi, kirjautua ulos tai avata muita FIMX-palvelun liittymiä.

Uudet toiminnot ovat myös FIMX OR -raporttiliittymän käyttäjien käytössä. Voit siis tallentaa suosikkiraporttiesi linkit avattuasi ne, jolloin raportit ovat seuraavalla kerralla suoraan käytettävissäsi.

Tutustu tästä tarkemmin, kuinka muokkaat toimintoja uudistetussa liittymässä. Ohje on luettavissa uudistuksen jälkeen myös ohjelmamuutosten kautta.

Nyheter

Riskikartoitus osana pelastussuunnitelmaa!

14.05.2018

Kartoituksessa käytetään apuna potentiaalisten ongelmien analyysi (POA) -menetelmää.

Ohjelmistokehittäjä, tule meille töihin!

02.05.2018

Haemme ohjelmistokehittäjiä vahvistamaan kehitystiimiämme.

GDPR - EU:n tietosuoja-asetus (EU2016/679)

28.03.2018

Olemme päivittäneet FIMX:n tietosuojakäytännöt vastaamaan EU:n tietosuoja-asetusta (GDPR)

Infotaulu kohteen sähköiseen tiedottamiseen

07.02.2018

Seuraa infotaulua porrasnäytöltä tai reaaliajassa omalta laitteeltasi

Vertaile alueesi palveluntuottajia uudessa JULMO-haussa!

24.01.2018

Jokaisella kumppaniyrityksellä on nyt oma erillinen kumppanisivu

Vakioidut toimenpiteet ja tarvikerekisteri

23.01.2018

Kumppaniyritys voi nyt määritellä usein käyttämiään vakiotoimenpiteitä ja ottaa käyttöönsä tarvikerekisterin.

JULPE uudistui - viranomais- ja määräaikaistarkastukset digiaikaan!

17.01.2018

Olemme julkaisseet kattavan päivityspaketin FIMX:n pelastussuunnitelmaosioon. Suurin uudistus kohdistui viranomais- ja määräaikaistarkistuksiin.

Asiakastyytyväisyyden reaaliaikainen seuranta

30.10.2017

Negatiivisesta asiakaspalautteesta heräte kohteen managerille/isännöitsijälle.

Tunnistaudu Google-, Facebook- tai Microsoft-tililläsi!

16.08.2017

Ei lisää salasanoja tai käyttäjätunnuksia muistettavaksi - palvelun käyttäminen on nyt entistä vaivattomampaa.

FIMX-henkilökortti

01.07.2017

FIMX-henkilökortti on suunnattu erityisesti kohteissa toimivien palveluntuottajien kohdevastaaville.

Liittymä uudistuu - räätälöi oma yläpalkkisi!

09.02.2017

FIMX-palvelu osoitteessa https://m.fimx.fi/ uudistui

Jäteraportointi

22.09.2016

Toimiiko kohteesi jätehuolto? Mitä ovat jätelajikohtaiset kulut ja määrät? Ota kohteesi jätekulut hallintaan FIMX-OR omistajaraportoinnissa

Digitaalista kiinteistötiedolla johtamista!

12.09.2016

Tarjoamme verkottuneen ympäristön avoimeen, reaaliaikaiseen toiminnanohjaukseen, sekä valmiit raportit tiedolla johtamiseen.

JULMO - sähköinen palvelupyyntö

12.09.2016

Seuraa vikailmoituksesi tai huoltokutsusi etenemistä reaaliaikaisesti.

FIMX - Kumppanipalvelu

12.09.2016

Rekisteröitymään ovat tervetulleita niin nykyiset FIMX-palvelun yritykset kuin täysin uudet toimijat. Rekisteröityminen on maksutonta

Ovatko kiinteistösi kulutustiedot FIMX:ssä?

12.09.2016

Jokaisesta palvelumme kohteesta on nyt saatavilla lämmön, sähkön ja veden kiinteistökohtaiset raportit - suoralla linkillä, ilman sisäänkirjautumista!